fbpx

Procure Communications is located within a redeveloped historic building in the heart of Fremantle. The client runs a number of businesses and sought to create a space that would support them in a single setting. To achieve this, the space had to provide staff with a high level of amenity and flexibility whilst working within the constraints of the historic location and textures of the base building.

Having been formed by connecting a number of adjacent rooms there is a natural breakup of discrete zones which became the point of response. An open organic planning solution was overlaid with a central work/meeting bench connecting the zones and providing additional storage. The soft end of the work bench lands as an entry marker with a large tree and rug integrated into its end. The integrated planting softens and freshens while a pergola feature with hanging vines and pendant lights provides a tactile and supportive backdrop to the meeting and socialising hub.