fbpx
The Cloister House is conceived as a solid enclosure surrounding a central ordering void. The daily life of a couple unfolds around the vegetated courtyard which offers openness to the interior spaces that are in turn removed from their suburban context. The sense of enclosure is expressed through the materiality of the house, which is entirely constructed of rammed recycled concrete.

The House has been widely published internationally, and is the recipient of the following awards:

Winner, Australian Institute of Architects Marshall Clifton Award for Residential Architecture 2019 (Aus)
Commendation, The Architectural Review House Awards 2019 (UK)
Commendation, Houses Awards 2019 (Aus)
Shortlisted, National Architecture Awards for Residential Architecture 2019 (Aus)
Shortlisted, Finalist Project, The Plan Award 2019 (Italy)

Photography is NOT permitted at this destination.